krk taxi malinska
07/07/2018

Krk Taxi online

Za našeg klijenta sa Krka, završili smo stranicu Malinska Krk Taxi. Pogledajte na www.krktaxi.info

motel orion
20/05/2013

Motel Orion Ormanica

Danas je puštena u rad redizajnirana stranica www.motel-orion.com. Na stranici je sada moguće obaviti online rezervaciju smještaja, a u saradnji sa vlasnicima motela, očekujemo da u narednom periodu završimo i multijezičnu verziju, koja će prezentovati sadržaje turističkog kompleksa na engleskom i njemačkom jeziku.

starigrad
01/02/2013

Stari grad Srebrenik

U sklopu manifestacije "Dani povelje" promovirana je i web stranica bosanskog kraljevskog grada Srebrenika i turističkih potencijala općine Srebrenik, a čiju realizaciju je u potpunosti preuzela naša firma.

Stranicu možete pogledati na http://starigrad.srebrenik.ba. Za sve komentare, sugestije i slično, možete nas kontaktirati na office@dany.ba.

vijestthumb2
08/06/2012

DanySoccerPool

Za ljubitelje fudbala i prognozera fudbalskih rezultata napravili smo igru "DanySoccerPool". Za kratko vrijeme uspjeli smo organizovati i skromne nagrade za najboljeg takmičara, a svim igračima želimo dobru zabavu i puno dobrih i neizvjesnih utakmica.

pipol
16/01/2012

Obnovljena PIPOL stranica

Uradili smo novu stranicu za Udruženje porodica i prijatelja djece oboljele od leukemije i drugih malignih bolesti «PIPOL» Tuzla. Stranicu smo uradili pro bono, bez ikakve novčane naknade. Za tehničku osnovu koristili smo SilverStripe. Neke od skrinova smo stavili u naše referense, a stranicu možete posjetiti ovdje.

generator
29/09/2011

PDF Factsheet Generator

U sklopu saradnje sa austrijsko firmom section.e i švajcarskim investicionim fondom Innovatis uradili smo aplikaciju koja od korisničkog unosa proizvodi visoko-kvalitetni PDF factsheet dokument. Korisnik je u situaciji da mijenja i tekstove i vrijednosti u grafikonima koji uglavnom grafički predstavljaju informacije iz finansijskog sektora.

pq
22/06/2011

PrivatQuadrat online

Prva verzija platforme za objavljivanje oglasa za prodaju i iznajmljivanje nekretnina PrivatQuadrat je nedavno počela sa radom. Bilo nam je zadovoljstvo raditi sa našim austrijskim partnerima na ovom jedinstvenom portalu preko kojeg vlasnici nekretnina komuniciraju direktno sa potencijalnim kupcima. Za tehničku osnovu koristili smo OpenRealty software u koji smo ugradili vlastite module. Trenutno je u pripremi aplikacija iz iPhone/iPad, koja će vrlo vjerovatno dobiti i svoju Android verziju.

sonarsucks2
11/04/2011

Sonarsucks.com

Ponosni smo što smo bili u situaciji da pomognemo organizaciji za zaštitu delfina i kitova (WDCS - Whale and Dolphin Conservation Society) i učestvujemo u još jednoj akciji od opšte koristi. Društvo WDCS je pokrenulo kampanju za smanjenje "morske buke", a sve je rezultiralo prelijepom web kampanjom u koju se uključili mnoge poznate i nepoznate ličnosti iz Njemačke i svijeta. Još jednom kažemo sonar sucks!!

ruho
01/02/2011

Dany stranica u novom ruhu

Napokon smo našli vremena da osvježimo web stranicu firme. Kao i prethodna (uostalom kao i većina projekata iz naše web kuhinje) i v3.0 zasnovana je SilverStripe CMS/Frameworku.